cat  |  eng  |  esp
El Castell de castellar

 

Es manté en secret el nom del protagonista de l’audiovisual del castell de Castellar

 

Ja ha finalitzat el rodatge i l’edició de l’audiovisual del castell de Castellar. L’ajuntament d’Aguilar de Segarra ha explicat que el protagonitza un actor ben conegut, però vol mantenir en secret la seva identitat fins a la inauguració de l’exposició.

 

El conjunt monumental del castell de Castellar i altres indrets on es van viure molts fets històrics seran els escenaris de l’audiovisual Que Déu em perdoni... Una ficció històrica on Seguí, senyor de Castellar, relata tota la història del castell de forma amena i divertida.

 

L’audiovisual forma part de l’exposició Històries de la Història del Castell de Castellar, que s’inaugura aquest estiu. L’ajuntament d’Aguilar de Segarra ha decidit mantenir en secret la identitat de l’actor que interpreta Seguí de Castellar fins el mateix dia de la inauguració. Fonts de l’ajuntament han assegurat que es tracta d’un actor català ben conegut i s’han mostrat molt satisfets amb la seva interpretació.

 

GROP Exposicions i Museografia, la mateixa empresa que ha realitzat la museïtzació del castell de Castellar, ha estat també l’encarregada de la producció de l’audiovisual.

 

Haurem d’esperar, doncs, fins al dia de la inauguració per descobrir quin actor s’amaga sota el vestit de Seguí de Castellar.

 

 

© 2018 Ajuntament d’Aguilar de Segarra, tots els drets reservats.  Tel 93 836 60 80 / info@castelldecastellar.cat